Om Sportsaand.dk

Velkommen til Sportsaand.dk!

Denne side er dedikeret sportsoplevelser og sportens kulturhistorie. Sport er en væsentlig del af vores hverdag. Usanset om man selv dyrker sport, eller om man er publikum, er sport et fascinerende og enestående kulturelt fænomen. På denne side vil jeg dele mine egne oplevelser med sport, og jeg vil lave blogindlæg om sportshistorier, sportssteder og anmeldelser af interessante sportsbøger.

Som sportshistoriker er jeg meget interesseret i, hvordan sport har påvirket vores samfund over tid. Jeg er også interesseret i menneskers personlige oplevelser med sport. Mange mennesker har haft oplevelser med sport på forskellige steder, og oplevelserne og erindringerne har været med til at forme menneskers forståelse af sig selv.

Jeg håber, at denne hjemmeside vil få dig til at reflektere over dine egne oplevelser med sport og få dig til at tænke over, hvordan sport har påvirket dit eget liv samt din opfattelse af verden og det samfund, vi lever i.

God fornøjelse og god læselyst!